Çek-Gönder-Yayınlansın bölümü yayında... Siz çekin, bize gönderin biz de yayınlayalım...

Etrafınızda şahit olduğunuz ilginç olayları, haber niteliği taşıyan ayrıntıları, fotoğrafları ve videoları bizlerle paylaşın, biz de fibhaber.com'da değerlendirelim.

İlginç bir olaya mı şahit oldunuz o zaman bize fotoğrafını çekin gönderin Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com haber sitesi de yayınlasın.
 
Haber İhbar Mail Adresi; [email protected] – FİB Haber İhbar Hattı: 0 384 212 9 44

Nevşehir'le birlikte  ilçenizde, beldenizde, köyünüz veya mahallenizde gördüğünüz olumsuzlukları, güzellikleri , komik olayları, ilginç fotoğrafları bizimle paylaşın. Anında www.fibhaber.com’da yayınlansın.

Bunun için yapmanız gereken işlem çok basit sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz 0 532 627 28 74 nolu İstihbarat numarasini cep telefonunuza kaydetmeniz yeterli. Fotoğraflarınızı bu numaraya paylaşabilirsiniz. Haberleriyle halkın sitesi olan www.fibhaber.com’a daha rahat ulaşabilirsiniz

Sadece haberi izleyen değil, hazırlayan da siz olun. Siz çektiğinizi gönderin, biz Nevşehir'in en çok takip edilen haber portalında izleyicilerimizle paylaşalım.  www.fibhaber.com Haber sitemizde ve gazetemizde sizin de katkınız olsun.

Kamerası olan cep telefonunuz varsa, denk geldiğiniz anı herkes görsün istiyorsanız, hadi hemen şimdi çekip gönderin.  Otobüsteki kazaya, aniden gelişen olaylara, Kanunsuz kuralsız yapılan olaylara kayıtsız kalmayın.