Seçim Öncesi İstişare Yapılacak

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinde 21 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul öncesinde cemiyet üyeleri bir araya gelerek istişarelerde bulunulacak.

20 Yılı aşkın bir süredir başkanlığını yürüttüğü Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına tekrar aday olmayacağını aylar öncesinden duyuran Muammer Başer’in de katılacağı Yılın En’leri programında aynı zamanda ilimizde basın ve yayın kuruluşlarında görev yapıp, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti üyesi bulunan gazeteciler düzenlenecek olan kokteyl programında genel kurula ilişkin düşüncelerini de ortaya koyacaklar.

Kapadokya Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici ile Kapadokya Televizyonu Genel Müdürü Behçet Alkan’ın iki ayrı liste hazırlığı içerisinde bulunduğu Nevşehir gazeteciler cemiyeti olağan genel kurulu öncesinde düzenlenecek olan bu toplantı genel kurulun seyrini de büyük ölçüde belirleyecek.

Üyelerin büyük bir bölümünün tek liste üzerinde mutabakat sağlanmasını istediği gözlenen gazeteciler cemiyeti genel kurulu öncesinde bu talebin yerine gelip gelmeyeceği konusunda söz konusu bu toplantı seçimin kaderini etkileyecek.