Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 27 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 100’e yakın vatandaşımızın ise yaralandığı saldırıyı kınayan Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı Turgay Çetin, “Türk milleti birlik ve beraberlik içinde bu olaylara karşı koymalıdır” dedi.

Çetin,“Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 27 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 100’e yakın vatandaşımızın yaralandığı hain saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz. 

Yaşadığımız coğrafyada oynanan oyunlar, yürütülen politikalar ne yazık ki medeniyetin beşiği olarak kabul edilen bu coğrafyayı tam anlamıyla bir kan gölüne dönüştürmüştür. 

Küresel güçlerin tezgahlarıyla komşu devletler birbirine düşürülmüş, İslam  dünyası göz yaşlarına mahkum edilmiştir.

Peygamberler şehri olarak bilinen, barış ve hoşgörünün adresi olan Şanlıurfa’da böylesine hain bir saldırının yapılması elbette milletçe hepimizi yaralamıştır.


Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak isteyen bu tür olaylara karşı milletçe karşı koymalı ve dün olduğu gibi, bugün ve yarında bu oyunları hep birlikte bozmalıdır.


Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak Suruç’ta yaşanan bu alçak saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Allah bu ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin”