NEVŞEHİR(MHA) CHP Nevşehir İl Örgütü Adana’da Yapılan Bölge Toplantısına 106 Kişilik Bir Toplulukla Katıldı.

İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Ve Disiplin Kurulu Üyelerinin Katılımları İle 2 Otobüsle Pazar Günü Adana’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Katılımıyla Düzenlenen Bölge Toplantısına katıldıklarını söyledi.

Toplantının Temasının ”Geleceği Birlikte Kuruyoruz” Olduğunu belirten CHP İl Başkanı Değirmenci, Genel Başkanın 07 Haziran’da Yapılacak Genel Seçimlere Değin Parti Politikalarımızı Anlattığını, Önemli Projelerden Bahsettiğini, Toplantıdan Herkesin Çok Memnun Kaldığını Ve Yararlandığını Söyledi.

Değirmenci, toplantıya dair değerlendirmesinde; “Bölge toplantısı çok verimli geçti. O kadar ki,. dönerken Partililerimizin Toplantıdan Aldığı Enerjiyi, Sinerjiyi Hissettim. Görüyorum Ki, Bu Tür Toplantılar İnanılmaz Yararlı Oluyor. Ve, Eminim Ki Bu Enerji İle Şimdiden Seçim Çalışmalarına Başlayacağız. Başarılı Olacağız. Bu Bence Bir İktidar Yürüyüşü” diye konuştu.