Adana İli Aladağ İlçesinde 12 Genç Kızımızı Kaybetmenin Acısı İçindeyiz. Yanarak Can Veren 11 Genç Kızımıza 1 Eğitmene Allah'tan Rahmet, 22 Yaralımıza Acil Şifalar Dilerim. Ailelerine Allah Sabır Versin.

Devletin Görevi Orta Öğretim Kurumlarındaki Öğrencilerin Kalacakları Yurtları Yapmak, Bu Yurtların İşletmesi, Bakımı, Denetimi Devlet Tarafından Yapılmalıdır. Devlet Yurdu Olsun, Özel Yurtlar Olsun Denetim Ve Sorumluluk Devlete Aittir. Devlet Bu Konuda Gereğini Yapmamaktadır.

Bu Alanda Devlet Gerekli Yatırımları Yapmamakta, Boşluğu Tarikatlar Doldurmaktadır. Kırsal Kesimden Fakir Aile Çocuklarını Toplayarak Derme Çatma Binaları Yurt Olarak Açıp Burada Barındırma Maktadırlar. Amaçları Bu Çocukları Kendi İdeal Ve Fikirleri Doğrultusunda Yetiştirmektir. Acaba Bu Yurtlara Destek Verenler, İşletenler, Sorumlular Kendi Çocuklarının Bu Tür Yurtlarda Kalmasını İsterler Mi?

Devleti Yönetenler Tarikatlara Göz Yumarak, Sonrada Aldatıldık Diyerek 15 Temmuzda Olduğu Gibi Darbe Girişimlerine Zemin Hazırlamıştır.
Ülkemizde Tarikat Yurtlarının Acilen Kapatılması, Devletin Bu Boşluğu Dolduracak Yatırımları Yapması, Üzüntü Ve Başsağlığı Mesajlarıyla Olayın Unutturulmaması, Sorumlulardan Hesap Sorulması Gerekir.

Devlet Sorumlularından Bunu Bekliyoruz.