Çin'de yayın yapan Dragon TV'de yayınlanacak "Çiçek Kardeşliği" (Sister Of The Flowers) isimli şov programı Kapadokya'da çekiliyor.

Sınırlı miktarda parayla günü idare eden bir gezginin temasını oluşturduğu program, Kapadokya'yı anlatacak.

Edinilen bilgiye göre, Çin de haftalık olarak yayınlanacak olan aktüel şov programının çekimleri, Kapadokya'nın tarihi ve turistik mekanlarında sürüyor. 

Nevşehir Valiliği'nin de destek verdiği çekimler Ürgüp, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir ,Göreme ve Uçhisar'ın ardından şimdide Çardak köyünde devam ediyor.

Yaklaşık 80 kişilik ekibin yer aldığı çekimlerde Kapadokya en ince ayrıntısına kadar tüm detaylara yer veriliyor.

Sınırlı miktarda parayla günü idare eden bir gezginin temasını oluşturduğu program, yayınlanmaya başladığında İstanbul, İzmir, Denizli ve Kapadokya'yı anlatacak.

 Provaları Çardak Köyunde Başladı..!!

Çin’de yayın yapan Dragon TV’de yayınlanacak "Çiçek Kardeşliği" (Sister Of The Flowers) isimli şov programı için Nevşehir merkez ilçeye bağlı çardak köyü Yeraltı Şehri'nde çekimlere devam edildi.

Çin’in Shangai ve Özel Yönetim bölgesi olan Honkong'dan gelen ziyaretçiler, Kapadokya turu kapsamında Derinkuyu İlçesini gezdi.  

Çin Dragon Tv ve Shangai Tv kanalı tarafından sanatçılar Wanlon, Ma Tian yu, Li Zhiting, Victoria, Lin Zhilin, Su Meijuan ve Xu Fen ile 80 kişilik grup, Derinkuyu Yeraltı Şehri'ni gezerek çekim yaptı.

Gezi ve çekimlere Kapadokya bölgesinden Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) ve Doneli Turizm Türkiye Koordinatörü de katıldı.

KAP-HİB  Görevlisi Levent Ak, çekimleri yapılan programın Çin’de yayınlanacağını belirterek, "Televizyon ekipleri Kapadokya bölgesinde ki tarihi ve turistik merkezlerin görüntülerini alarak Kapadokyanın Çinde tanıtımını yapacak ” dedi.
İşte Çin kanalının çardak köyünde yaptığı o prova çekimleri ;