Kocaeli Başisele Serdar Mahallesi ikamet eden ve aslen Nevşehirli olan 34 yaşındaki bir kadın, evinin çatı katında kendisini iple asarak intihar etti. 

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyü nüfusuna kayıtlı ve 10 yılı aşkın süredir göç ettiği Kocaeli de yaşamını sürdüren Nevşehirli gurbetçi ailemizden bugün Topaç köyüne acı haber geldi... 

Nevşehirli genç kadın çatı katında intihar etti  

Alınan bilgiye göre,Kocaeli Başiskele Serdar Mahallesi Sultan Murat Caddesi No: 39 adresinde oturan 34 yaşındaki Emine Özay  yakınları tarafından evinin çatısında ipte asılı vaziyette bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Emine Özay’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

AİLESİ TARAFINDAN BULUNDU

Önceki gün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Emine Özay’ın yakınları kendisinden 5 saat boyunca haber alamadı. Evin heryerinde Özay’ı arayan yakınları son olarak evin çatı katına çıkınca gördükleri manzara karşısında şok oldu. Emine Özay’ı ipte asılı ve hareketsiz halde görmenin etkisiyle şoka giren yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Gerçekleşen intihar sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

 

ÇOCUK SAHİBİ OLMADIĞI İÇİN…

Pazarcılık yapan Mustafa Özay ile 17 yıllık evli ve çocuk sahibi olamayan Emine Özay son zamanlarda bu nedenle psikolojik bunalıma girdiği ileri sürüldü. Özay’ın daha önce çocuk sahibi olmadığı için intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra öldüğü belirlenen Özay’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Hayatını kaybeden Emine Özay'ın cenazesi yarın Topaç köyü mezarlığına defin edilecek.

Merhumeye Allahtan rahmet Özay ailesine başsağlığı diliyoruz.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com