NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginde ilimizi temsil eden Nevşehir Spor GK, ligin ilk yarısının son maçında Çorum Spor’dan 3 puan çıkarmayı başardı.

6. Grupta ligin alt sıralarında yer alan rakibi karşısında ilk yarı bulduğu 2 golle müsabakayı kazanan Nevşehir Spor Gençlik Spor kulübünde yüzler gülüyor. Deplasman karnesi iç saha karnesine oranla daha iyi olan Kırmızı Beyazlılarda ligin ilk yarısının son maçında elde edilen galibiyet ikinci yarı içinde umutları yeşertti.

Grupta liderle arasındaki puan farkını daha fazla açmamak için Çorum Spor deplasmanına galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Nevşehir Spor GK’nün deplasmanda alınan bu üç puan takımın ligin ikinci yarısında hedefi için işini bir hayli kolaylaştıracak.

Aytaç ve Serhat’ın golleriyle rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başaran Kırmızı Beyazlılarda şimdi gözler lig arasındaki transfer çalışmalarına çevrildi. Ligin ortasında takımın başına geçen ve düzenlenen basın toplantısında lig arasında transfere ihtiyaç duyulabileceğini belirten Teknik Direktör Levent Numanoğlu’nun hazırlayacağı raporu göre Kulüp başkanı Necmi Cantekin ve yönetiminin ligin ikinci yarısının başlayacağı döneme kadar transfer çalışmalarına ağırlık vereceği gözleniyor.