Nevşehirde "www.fibhaber.com" FİB Haber Merkezi tarafından uygulamaya konulan WhatsApp ihbar hattını arayan Ahmet Karaaslan isimli duyarlı bir vatandaşımız, Avanos ilçesi Zelve caddesindeki bir durakta bulduğu ve İçerisinde bir miktar para bulunan cüzdanının sahibini Gazetemiz aracılığı ile Buldu..! İçerisinde bir miktar para bulunan cüzdanını ve parasını sahibine teslim etti.

Ve sahibine ulaşıldı....

"Avanos'ta bulduğu cüzdanın sahibini arıyor" başlığı ile haberin www.fibhaber.com internet gazetemizde yer alması üzerine İçinde Nüfus cüzdanı, Bankamatik kartı, Kredi kartı ile bir miktar para bulunan cüzdanın sahibine ulaştık. 

Nevşehir'in en çok takip edilen www.fibhaber.com da habere taşıdığımız haberimizin ardından daha dakikalar geçmeden sahibine ulaşıldı.

Cüzdanın sahibi Ali Özer; "Cüzdanım çok şükür bulundu. İlk olarak FİB Haber Merkezine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca cüzdanımı bulup teslim eden Ahmet Karaaslan arkadaşımıza da sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırmak için bizlere ulaşan ve "İnsanlık ölmemiş" dedirten duyarlı vatandaşımız Ahmet Karaaslan'a, haberimiz ardından iletişime geçen Mustafa Menekşe'ye ve Muharrem Dursun'a teşekkür ediyoruz.  

Ayrıca Düğün hazırlığı yaptığını öğrendiğimiz Ali Özer'e şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.