Bebeğinizin ihtiyaç duyacağı, sizin güvenle kullanabileceğiniz her türlü ürünü en uygun şartlarla size sunan DASTİNİ Bebe Market Nevşehir'de 3 Aralık Cumartesi günü açılıyor.

DASTİNİ Bebe Market, bebeğiniz için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bir çatı altında toplamayı başardı. Bebeğinizin Sağlığı için tasarlanmış, kalitesi ispatlanmış tüm markaları en uygun fiyat garantisi ile DASTİNİ'de bulabilirsiniz. 

Bebeğinizin sağlığı, sizin rahatlığınız için gerekli olan bir bebek arabasını, oto koltuğunu, park yatağını, şampuanı, pişik kremini, bebe yağını, biberonu, acil gereken bir mamayı, emziği, oyuncağını, tulumunu, önlüğünü yada ayakkabısından elbisesine veya montuna kadar tüm iç veya dış giyimlerini bu marka adı altında bulmakta  zorlanmayacaksınız.
 
Chicco, Tiny Love, KRAFT, Qunniy, Maxxi-Cosi, Jane, NUK, medela, Barbie, Humana, Nutrica, Nestle, Milupa, Playskool, bebiccino, Nüby, Comfy, Pilsan, Graco, Stork, Disney, bebepan, bebedor, seba med, weewell, bübchen, Lansinoh, milkway  gibi dünyanın en iyi markaları Dastini de…


Mağaza Bilgileri:
 
·         0-8 yaş arası bebek ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik aradığınız her şey (Hastane çıkışı ve yeni doğan ürünleri, biberon ve aksesuar grubu, ayakkabı grubu, araç gereç grubu, 0-8 yaş arası her tür tekstil grubu, atkı-bere-eldiven grubu- çocuk iç çamaşırı grubu, hediyelik grupları, battaniye-yorgan-yastık grubu, bebek ev içi güvenlik grupları ve daha pek çok ürün yelpazesi…)
·         Seçkin markalar makul fiyatlarla
·         Kaliteden ödün vermeden her bütçeye uygun bol çeşit
·         Birbirinden seçkin markalar
·         Hep aynı şeyleri görmekten sıkıldınız mı? Öyleyse henüz Dastini Bebe Markete uğramadınız demektir.

Adres: Yeni Mahalle Lale Caddesi Yaylaklı İşhanı Yanı No:14- A NEVŞEHİR
Telefon: 0 384 213 02 14
Açılış Tarihi: 03.12.2016
Saat: 13.30