Aslen Nevşehirli olan Gaffar Demir, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğünden İstanbul Organize Şube Müdürlüğü’ne atandı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay ve kardeşi Bektaş Demir 
Kendisini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğünden İstanbul Organize Kaçakçılık Şube Müdürü Olarak Atanan Gaffar Demir aslen Nevşehir'in Kalaba / Paşalı köyünden...

www.fibhaber.com Ailesi olarak Nevşehirli gururumuz ve Kıymetli hemşehrimiz 
İstanbul Organize Şube Müdürü Gaffar Demir'e yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Öte yandan hala hazırda İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Mustafa Çalışkan'da Nevşehirlilerin gururu olarak hizmetlerini sürdürüyor.
 


Mustafa ÇA​LIŞKAN

İstanbul İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

 

1968 yılında Nevşehir ilinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kayseri’ de tamamlayarak 1983 yılında Ankara Polis Koleji Sınavını kazandı. 1987 yılında Polis Akademisi’ne girdi ve 1991 yılında mezun oldu.

1991 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Sırasıyla İstanbul, Yalova, Batman, Kırşehir, Sakarya ve Adana illerinde görev yaptı. 2001-2002 yılları arasında BM Polis Barış Gücü’nde (Doğu Timor) , 2005-2006 yılları arasında da Kosova’da BM Polis gücünde görev aldı.

Polis Koleji, Polis Akademisi, Adalet Meslek Yüksek Okulu, İstanbul Adli Tıp Enstitüsü Yüksek Lisans programından mezun oldu. Halen Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora programında tez sunumu aşamasındadır.

2014 yılı Ocak ayında İstanbul ‘a atanan Mustafa ÇALIŞKAN Yıkıcı Bölücü Örgütlerle Mücadele, VİP, Terörle Mücadele Kurslarını görmüştür.

İyi derece İngilizce bilen Mustafa ÇALIŞKAN, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aşağıda Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve Fenerbahçe Spor kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün  İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ı ziyaretinden...