NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı bünyesinde yapılan plaka basımı ilçe halkının büyük bir sıkıntısını giderdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar – Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı, Nevşehir Milletvekillerinin yanında, Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan Şoförler ve Otomobilciler odası hizmetlerinin ilçe halkını büyük bir sıkıntıdan kurtardığına değindi.

Daha önce plaka basımı başta olmak üzere her türlü iş ve işlemleri için ilçe de bulunan şoför esnafının Nevşehir merkeze gelmek durumunda kaldığını ve bu durumun zaman ve maddi kayba da neden olduğunu vurgulayan Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar – Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı, “Geçtiğimiz nisan ayında hizmete giren Derinkuyu şoförler ve otomobilciler odamızın hizmetleri ile Derinkuyu da bulunan şoför esnafımız büyük bir rahatlama yaşadı. Zira daha önce en küçük bir işlem için Nevşehir merkeze gitmek durumunda kalıyorlardı. Odamız bünyesinde şu ana kadar 400 plaka basımı yapıldı. Halkımız odamızdan verilen hizmetlerden son derece memnun. Bu hizmetin ilçemize getirilmesinde emeği geçen başta Nevşehir Milletvekillerimize, Birlik Başkanımız İsmail Ördü’ye teşekkür ederiz” dedi.