Derinkuyu Özlüce Köyünde Özlüce İlkokulu, Ortaokulu ve Kur’an Kursu işbirliğiyle hazırlanan Kutlu Doğum etkinliği gerçekleştirildi.

Kutlu Doğum Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Daha sonra Kur’an-ı Kerim Tilaveti İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen’in konuşması, sinevizyon gösterisi, ilahiler, oyunlar, Hz. Muhammed’in Hadislerinden örnekler verildi. Program sonunda sema gösterisi yapıldı.

Kutlu Doğum etkinliğine Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu, Garnizon Komutanı Recep Urak, İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma,Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Saltık, Köy Muhtarı İsmail Çiftçibaşı, Derinkuyu 24 Kasım İlkokulu Müdür Mustafa Ekim, Öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldılar.

İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen Kutlu Doğum etkinliğinde “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” üzerine konuşma yaptı. Gökmen, “Peygamber Efendimizi anlamaya çalışan böyle bir program için teşekkür ediyorum. İnsanlık O’nun merhametine, O’nun anlayışına çok muhtaçtır, hepimiz muhtacız” dedi.

Kutlu Doğum Programı, etkinliğe katkılarda bulunanlara ve çeşitli yarışmalarda başarılı olanlara plaketlerin takdimiyle sona erdi.