2018 Yılının Temmuz ayı İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün Başkanlığında Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Acıgöl İlçe Müftüsü Tahsin Mutlu, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Derinkuyu İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen, Gülşehir İlçe Müftüsü Talat İlbahar, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, Kozaklı İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit ve Ürgüp İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar katıldı.
Toplantıda il ve ilçeler arasındaki diyalog ve hizmet akışının daha verimli sürdürülmesi için İlçe Müftüleri görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.
İl Müftüsü Öztürk, Derinkuyu İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen ve Kozaklı İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit’in tayinleri çıkarak ilimizden ayrılmaları nedeni ile kendilerine teşekkür ederek, özellikle ilçelerinde yapımı tamamlanan Cami ve Müftülük Hizmet Binasının yapılışına öncülük ettikleri için T.D.V. Nevşehir Şube Başkan sıfatıyla kendilerine teşekkür belgesi takdim etti ve yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
İl Müftüsü Yakup Öztürk, katılımlarından dolayı tüm İlçe Müftülerine teşekkür etti.
Nevşehir İl Müftülüğü olarak, Derinkuyu İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen ve Kozaklı İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit’e yeni görev yerlerinde başarılı olmalarını dileriz.