NEVŞEHİR(MHA) Daha iki yıl öncesine kadar kaymakam konusunda ciddi bir şansızlık yaşayan Derinkuyu bu kez emniyet amiri konusunda şansızlık yaşıyor.

Edinilen bilgiye göre Derinkuyu ilçesinde son birkaç yıldır ilçe emniyet amiri olarak görev yapan isimlerin ömrü uzun sürmüyor. Son 3- 4 ay içerisinde 2 kez emniyet amiri değiştiren Derinkuyu ilçesinde artık bu sık görev değişikliğine son verilmesi isteniyor.

Şu an geçici bir emniyet amirinin görev yaptığı Derinkuyu ilçesinde yaşanan emniyet amirinin de başka bir yere atanabileceği belirtilen İlçede emniyet amiri konusunda siyasilerin ve emniyet yetkililerinin konuya daha duyarlı yaklaşmaları bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Mithat Can Kutluca’nın ilçe kaymakamlığına atanmasının hemen öncesinde ilçede İlçe kaymakamı konusunda da ciddi sıkıntılar yaşanmıştı. Bir yılını doldurmadan tayin olan ilçe kaymakamları nedeniyle uzun süre sorunlarına çözüm üretilemeyen Derinkuyu ilçesinde Kutluca’nın göreve atanmasıyla birlikte şimdilik bu sorun atlatılmış gibi görünüyor.