Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir şubesi Başkanı Ercan Civelek ve beraberinde heyet NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, DERSİAD derneği çalışmaları hakkında bilgi alarak başarı dileğinde bulundu. 

Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir şubesi Başkanı Ercan Civelek ziyarette yaptığı konuşmasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ait en büyük şirket olan GTİ’ye Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın kuruluşundan bu yana başkanlık etmesi bir Nevşehirli olarak bizler için gurur verici olduğunu belirterek Parmaksız’a başarılar diledi.

Heyeti Ankara'daki makamında ağırlayan Parmaksız derneğin oluşumundan ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Ancak bu başarıda sizlerin ve çalışma arkadaşlarımızın büyük katkısı var.” Dedi.

Tanışma ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyarette ayrıca GTİ ve NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ile bir süre düşünce alışverişinde bulundu. Ayrıca Nevşehir’de çözüm bekleyen problemler ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı ile ziyaret sona erdi .

Ziyaret sonrası Nevşehir DERSİAD Başkanı Civelek, GTİ
 ve NTSO Başkan Parmaksız'a yanlarında getirdikleri hediyelerini takdim ettiler.