Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan  Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri  Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız'ı makamında ziyaret etti. 

Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan  Civelek, Ahiler Kalkınma Ajansı'nın, Nevşehir'in gelişmesine katkılar sağlayacağına inandıklarını, gerek yatırımlar gerekse istihdam alanlarının genişlemesinde ajansın büyük rol oynadığını söyledi.

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ajansa sunulan projeler hakkında DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı civelek ve Yönetim Kurulu üyelerine detaylı bilgi verdi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan DERSİAD
 Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek;“ Yeni kurulan Derneğimizi ilimizde tanıtmak adına resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de bu kapsamda Ahiler Kalkınma Ajansını ziyaret ettik. Ziyaretlerde kısa da olsa bir çok konuda istişarelerde bulunduk.

Biz ziyaretlerde kurum yetlililerimizle Nevşehir'i ilgilendiren temel konularda görüş alışverişinde bulunarak yapacağımız çalışmaları belirliyoruz. Çok değerli kurum amirlerimizin tecrübelerinden faydalanıp, kamu oyunun ve piyasanın gündemini birleştirip öncelikli konuları belirlemekte ve bu minval de çalışmalar planlamaktayız. Önümüzdeki günlerde özellikle “Nevşehir'imizizn sosyal , kültürel ve ekonomik sorunlarına ilişkin “ bir çok konuları gündeme getirip kamu kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve değerli büyüklerimizle şehrimize yeni bir ivme kazandıracak çalışmalar planlanmaktayız. Ben şahsım ve DERSİAD yönetim kurulumuz adına bizlere zaman ayırarak değerli görüşlerini paylaşan yetkililerimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.