Dia Sa Süper Market Ankara,İstanbul,İzmir,bursa,Kayseri,Konya derken şimdi de Nevşehir halkının hizmetine girdi.Dia Sa Süpermarket Nevşehir Şubesi Açılış Törenleri kesilen Kurban okunan Kuran ve dualarla beraber AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile Nevşehir müftü Yardımcısı Nazım Haksever hocamızın Açılış kurdelesini kesmeleriyle gerçekelştirildi.

Nevşehir'in 1 Numaralı Organizasyon Firması FİB Ajans ve FİB Organizasyon tarafından gerçekleştirilen muhteşem açılışa, Nevşehirli çok sayıda vatandaşta büyük ilgi gösterdiler.Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise en büyük ikinci perakende şirketi olma özelliğini taşıyan ve 29 ülkede Carrefour’un indirimli süper marketi olan, ayrıca Türkiye’de Carrefour- Sabancı Holding bünyesinde bulunan “DiA- SA’’nın Nevşehir ilimizdeki mağazası, bugün düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise en büyük ikinci perakende şirketi olma özelliğini taşıyan ve 29 ülkede Carrefour’un indirimli süper marketi olan, ayrıca Türkiye’de Carrefour- Sabancı Holding bünyesinde bulunan “DiA- SA’’nın Nevşehir ilimizdeki mağazası, pazartesi günü düzenlenecek görkemli açılış töreniyle Nevşehir halkının hizmetine giriyor.

Dia Sa Süpermarket le birlikte  Nevşehir e alışveriş merkezi market zincilerine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin Açılış-Düğün-Sünnet gibi Tüm Organizasyonlarda 1 Numaralı İsmi FİB Ajans-Organizasyon tarafından yapıldı.

 

Sabancı Holding Bünyesinde yer alan Gıda mağazalar zinciri DiaSA Nevşehir Şubesi 2000 Evler Mahallesi Özel İdare Petrol Ofisi Arkasındaki adreste Nevşehir halkıyla buluştu.

 

 

DiaSa Nevşehir Şubesi Açılış