Nevşehirli vatandaşlara yapılan çağrıda "Darbeye Karşı Milli İrade Diriliş Mitingine" davet edildi.

Bu Akşam Saat 21.00'de Türk Telekom Önünde Darbeye Karşı Milli İrade Diriliş Mitingi Düzenlenecektır. Nevşehır'li Tüm Hemşehrilerimizi Milli İradeye Ve Demokrasiye Sahip Çıkmak Adına, Darbelere Karşı Çıkmak Amacıyla Meydanlara Bekliyoruz...

Nevşehirli 7'den 70'e Herkes Darbeye Karşı El Ele Duruşunu sürdürüyor...

Nevşehirli vatandaşlarımız 7 den 77 ye Demokrasi nöbetine devam edecek...

Nevşehir'de '7'den 77'ye tüm millet Milli İrade dedi. Bu küçük yavrumuz da elinde Türk bayrağı ile demokrasi nöbetini bırakmadı. İşte biz böyle bir milletin neferleriyiz' ...


15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Vatansever bir çok Sosyal paylaşım sitelerinde vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve meydanları boş bırakmamaları isteniyor.

İşte o yapılan uyarıda;

Paralel denilen bu yapının güçlü olduğu yer Ordu değil, Emniyet tir. Tutuklandığı söylenen askerlerin şuanda Emniyette olduğu unutulmamalıdır. Emniyet içerisinde başlayacak bir kalkışma bu iki grubun tek güç haline gelmesine fırsat verecektir. 

İşin daha tehlikeli olan boyutu ise yargı mensuplarının da tutuklandığı görüntüsü ile Emniyet e alınmasıdır. Böylece tek bir merkezde yargı ve kolluk kuvvetleri buluşacak ve koordinasyon çok daha kolay hale gelecektir...

Bu ihtimal uzak bir ihtimal gibi gelse de stratejik açıdan mükemmel bir oyun planı oluşturmaktadır. Karşımızda ki insanların aptal olmadığını biliyoruz. Bu olay birkaç askerlerin yaptığı bir çılgınlık olarak görülmemeli her ihtimale karşı bu üç yapının birbirleriyle olan bağlantısını kesecek önlemler derhâl alınmalıdır.

Yoksa yarın iş işten geçmiş olacaktir. Dün geceki darbe kalkışmasından sonra gözaltına alınanların arasında darbe kalkışmasının üst rütbeli yönetimi bulunmamaktadır. 

Bunların sayısı 90 civarındadır.
Hepsi en ağır techizatla hazır beklemektedir.
Üst yönetim Deşifre olmamıştır.
Halen ikinci darbe riski devam etmektedir.
Teyakkuzda bulunulmalıdır.
Bu bilgi çok değil. Çooooooooook sağlam bir bilgidir.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan boş yere meydanları bırakmayın demiyorlar. 
Haydin uyanık olmaya... Haydi Sokakları meydanları Milletçe doldurmaya ve demokrasi nöbetine devam ediyoruz.

LÜTFEN!!! Herkese yayalım..

"15.07.2016 tarihinde gerçekleşen menfur girişim bir darbedir. Ama darbeden çok ülkemize, Türkiye'ye yapılmış topyekün bir savaş ilanıdır.

Bugüne kadar ülkemizde yapılan tüm darbe girişimleri CIA ürünüydü. Bu kalkışma da FETÖ görünümlü bir Gladyo/CIA ürünüdür. Çok kapsamlı olarak hazırlandığını anladığımız bu kalkışma tüm halkımızın sivil toplum örgütlerimizin, siyasilerimizin, basın ve medya kuruluşlarımızın, emniyetimizin ve darbe karşıtı askerlerimizin karşı girişimi ile kadük hale getirilmiştir. Bu mücadele yerli olanlarla dün olduğu gibi emperyalistler ve onların yerli işbirlikçileri arasında geçmektedir. Bu direnişe katkı veren tüm insanlarımızı selamlıyoruz.

Uyarmak istiyoruz! Süreç bitmedi. Kalkışma devam ediyor. Duyarlılıklarımız en üst düzeyde, bilincimiz en açık şekilde sorumluluklarımızın başında olmamız gerekiyor.

Her an teyakkuzda ve meydanlarda olmak zorundayız. Bu kalkışma ve savaş ilanı kısa sürede atlatılsa bile kalkışma, girişim ve darbe çabaları küresel ve ulusal ölçekte bundan sonra da devam ettirilmeye çalışılacaktır. Tüm halkımızı sorumluluğa, en üst duyarlılıkta diri olmaya davet ediyoruz. Gün bugündür. Allah direnenlerin ve basiret sahiplerinin yanındadır" ifadelerine yer verdi.


‘Darbe tehlikesi geçti demek için daha erken’

Savunma Bakanı Işık: 'Darbe tehlikesi tümüyle geçmiştir' demek için daha erken...

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, askeri darbe girişimiyle ilgili açıklama yaparak, “Şu an için darbe engellenmiştir ama ‘Darbe tehlikesi tümüyle geçmiştir’ demek için daha erken. Şu anda kontrolümüzün dışında hiçbir alan yok. Paralel ihanet çetesinin üyelerine yönelik operasyonlar tamamlandı. Bundan sonra çok yoğun bir yargı süreci devam edecek” dedi.

 ‘ŞU ANDA KONTROLÜMÜZ DIŞINDA HİÇBİR YER YOK’
Milli Savunma Bakanı Işık, TBMM’de askeri darbe girişimine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Işık, darbe girişiminin tamamen sona erip ermediğine yönelik soruyu “Şu anda kontrolümüz dışında hiçbir yer yok. Tamamen hakimiz. Bu noktada darbe engellendi. ‘Bu iş tamamen bitti, herkes evine gitsin, keyfine baksın’ diyecek durumunda değiliz. Şu anda bütün milletimizin ferdinin bu noktada dikkatli olması teyakkuzda olması, yeni bir denemenin olabileceği bilincinde hareket etmesi gerekiyor. Tüm kurumlarımız da bu darbede rolü olanları tespit edilmesi için elinden gelen imkanları seferber ediyoruz. Darbe engelledi ama tehlikesi devam ediyor” diye yanıtladı.
‘DARBE TEHDİDİ GEÇENE KADAR ALANLARDA BULUNMAYA DEVM EDELİM’
Bakan Işık, halkın darbe girişimine direnerek, demokrasi tarihinde altın bir sayfa açtığını, milletin kendi iradesine sahip çıktığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
“Millet demokrasi dışı hiçbir güce boyun eğmeyeceğini net olarak ortaya koydu. Şimdi bunu dün akşamla sınırlı tutmayalım diyoruz. Darbe tehdidi tamamen geçene kadar sokaklarda, alanlarda bulunmaya devam edelim diyoruz Bu noktada paralel ihanet çetesinin üyelerine yönelik operasyonlar tamamlandı. Bundan sonra yoğun bir yargı süreci devam edecek. Siyasi partilerin bu konudaki tavırları önemlidir”
‘EN KISA ZAMANDA İADE EDİLECEKLERİNİ BİLİYORUZ’
Yunanistan’da Dedeağaç’a inen helikopterde 8 subay bulunduğunu bildiren Bakan Işık, “8 subayın iltica başvurusu yaptıklarını biliyoruz. En kısa zamanda iade edileceklerini de biliyoruz” dedi.
‘MUTLAKA ASKERLERİ DE TATBİKAT YAPIYORUZ DİYE ORAYA GETİRDİLER’
Bakan Işık, askerlerin ‘tatbikat’ diye kandırıldıklarını ve darbeden haberlerinin olmadıkları yönünde savunma yaptıklarının anımsatılması üzerine şu ifadeleri kullandı:
“Bu olayın oluş anında önce bana ilk gelen bilgi ‘iki asker birbirini vurdu’ şeklindeydi. Bir dakika sonra ‘tatbikat yapılıyormuş’ diye geldi. Bana böyle geldiyse, mutlaka askerlere de tatbikat yapıyoruz diye oraya getirdiler. Gördünüz, halk tankın üzerine çıkınca askerimiz durdu. Halka ateş etmeyen 3 askerimizi sözde komutan vurmuş. Bu tip kanı sütü bozuk insanlar var. Bir de bunlara karşı kahramanca mücadele eden TSK mensuplarımız var. Bunlar da 24 saatten kısa sürede bir çaba ortaya koydular, dolayısıyla bugün eğer darbe tehlikesi geçti diyorsak, bu kahraman silahlı kuvvetler personelimizin çok büyük emeği var.”​

Nevşehir Meydanlarda Nöbete Devam 

Nevşehir'de '7'den 77'ye tüm millet Milli İrade dedi. Bu küçük yavrumuz da elinde Türk bayrağı ile demokrasi nöbetini bırakmadı. İşte biz böyle bir milletin neferleriyiz' ...