Dinler Grup Genel Müdürü Yakup Dinler, Yönetim kurulu üyesi Mehmet Dinler, Genel Müdür Yardımcısı Murat Ali Aktuğ ve Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü Serkan Başar FİB Haber gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz FİB Haber Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Kordünatör İbrahim Uysal ile bir süre sohbet etti. 

Nevşehir ve Kapadokya'nın Dünyaya açılan penceresi FİB Haber.Com İnternet Gazetemizi ziyaret eden Dinler Grup Genel Müdürü Yakup Dinler, Yönetim kurulu üyesi Mehmet Dinler ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Ali Aktuğ'a Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü Serkan Başar eşlik etti. 

Ürgüplü turizmci ve Dinler Gurup Genel Müdürü Yakup Dinler, ziyaretinde gazetemiz hakkında şu görüşleri ifade etti: “Bölgemiz adına çok yönlü ve çok sesli yayın yapan  bir gazetesiniz. Objektif ve seviyeli yayın politikanız doğrultusunda üstlendiğiniz bu misyon ile Kapadokya bölgemize ciddi katkıda bulunuyorsunuz. Toplumun ve  hemen her sektörün sorunlarını, beklentilerini gündeme taşıyorsunuz. Bölgemizde hasıl olan  ihtiyaçların giderilmesi ve  buna paralel olarak projelerin hayata geçirilmesi yönünde de  önemli bir rol oynuyorsunuz. Bu noktada  FİB Haber Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Kordünatör İbrahim Uysal başta olmak üzere Tüm FİB Haber ailesine temsil ettiğim Dinler Gurup adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber İnternet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Kordünatör İbrahim Uysal  da, ” Gazete olarak görevlerinin halk ile kurumlar arasındaki irtibatı sağlamak.Bizlerin siyasal olarak hiçbir kurum ve zümreye karşı olma veya yanında olma gibi bir lüksümüz yok.Bizler gazete olarak, basın ahlak ve ilkeleri çerçevesinde,her kesim ile eşit mesafede durarak sorunları objektif bir biçimde dile getirmeye çalışıyoruz.Bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsınızda Tüm Dinler Gurubu Ailesine teşekkür ediyoruz. ” dediler.


Konusu Nevşehir, Ürgüp ve Kapadokya içerikli gerçekleştirilen koyu sohbetle Gayet samimi ve dosthane geçen ziyaretin ardından Dinler Gurup ailesi adına Şeker Hamuruyla özel olarak hazırlatılan ve üzerinde www.fibhaber.com yazılı Pasta adeta bu güzel sohbetin yine en güzel Tatlı Sürprizi oldu.

Türkiyenin ve Kapadokyanın önemli turizm işletmelerinden Dinler Hotels Mutfağında hazırlatılan Pastayı
 FİB Haber Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Kordünatör İbrahim Uysal birlikte keserek konuklarına ikram ettiler.

Hayırlı olsun nezaket ziyaretiyle bizleri sonsuz derecede onurlandıran Ürgüp ve Alanya da ki güzide Turizm tesisleriyle Türkiye ve Kapadokya için önemli bir değer olan Dinler Gurup Ailesine Bölgemize kazandırmış olduğu tüm örnek hizmetler adına tüm çalışanlarıyla birlikte FİB Haber Merkezi olarak Teşekkür ediyoruz... 

Teşekkürler Türkiye Teşekkürler Nevşehir Teşekkürler Ürgüp Teşekkürler Dinler Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...