Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Başkan Vekili Hacıbey Özkan, Nevşehir Diyanet-Sen Mali Sekreter Hüsrev Öndegelen, Şube Teşkilat Sekreteri Harun Yalçın Nevşehir Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Din görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri ile istişare toplantısına katıldı.

            Genel Başkan Vekili Hacıbey Özkan, toplantıda Din görevlilerine Diyanet Sen'in çalışmaları ve kazanımlarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

            Toplantıda konuşan Özkan; Sivil Toplum Kuruluşunun önemini, Diyanet-Sen'in kazanımları hakkında bilgi vererek, Diyanet Sen'in sadece ücret ve sosyal hizmet sendikacılığı yapmadığını, aynı zamanda değerler sendikacılığı yaptığını bunun için inançların önündeki bütün engellerin kaldırılması gerektiğini özellikle başörtüsü sorununun bir an önce, sadece kamusal alanda değil her alanda serbest bırakılması gerektiğini ifade etti.  Daha da sonra Din görevlilerinin sorularını yanıtladı.

            Toplantı sonrası Diyanet-Sen Mali Sekreter Hüsrev Ondegelen katılımlarından dolayı üye ve misafirlere teşekkür etti.

 

            Genel Başkan Vekili Hacıbey Özkan ve beraberindeki heyet İl Müftüsü Yakup Öztürk'ü makamında ziyaret etti. İl Müftüsü Yakup Öztürk ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade edip Diyanet-Sen'e faaliyetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

            Ayrıca ilçelere düzenlenen personel toplantılara ise;

 

            Kozaklı İlçesine Diyanet-Sen Genel merkezi yönetiminden Mehmet Yaman ve Nevşehir Diyanet-Sen İl Temsilcisi Ali Aydemir,

 

            Avanos ve Ürgüp ilçesine Diyanet-Sen Genel merkezi yönetiminden Cebrail Yakışır Nevşehir Diyanet-Sen Üyelerinden Ahmet Aydemir ve Hasan Özdemir,

 

            Derinkuyu İlçesine Genel Başkan Yardımcısı Başkan Vekili Hacıbey Özkan, Nevşehir Diyanet-Sen Mali Sekreter Hüsrev Öndegelen ve Şube Teşkilat Sekreteri Harun Yalçın katıldı.