DİYANET-SEN HEYETİ, NEVŞEHİR VALİSİ MEHMET CEYLAN’I

ZİYARET ETTİ

Memur-sen’e Bağlı Diyanet-Sen Nevşehir il Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen ve beraberindeki heyeti, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet-Sen Nevşehir il Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen ve beraberindeki heyet, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Vali Mehmet Ceylan; Tüm Din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Vali Ceylan, bu hafta kutladığımız Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın hem din görevlilerimizin hem de camilerin tekrar gerçek değerine kavuşmasına vesile olması açısından bu haftanın faydalı olacağını düşünüyorum dedi. Ceylan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası hem din görevlilerimizin hizmet sunumuna hem de camilerin toplum hayatındaki yerinin bir kez daha perçinlenmesi için katkı sağlar. Beraberce Nevşehir’de din hizmetlerinin merkezi olan camilerde ve din hizmetlerini icra eden sizlerinde vesile olduğunuz bu güzel çalışmalar inşallah faydalı olur ifadelerini kullanarak, sendika yetkilileri ile bir süre sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Öndegelen, Vali Ceylan’a hafta dolayısıyla sendikaları tarafından gerçekleştirilen programları ve etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Hüsrev Öndegelen, her yıl Ekim ayının ilk haftası Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yılki ilk temasının Cami-Kadın ve Aile olarak belirlendiğini söyledi.    

Ziyarette ayrıca Diyanet-Sen Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen, Vali Mehmet Ceylan’a Kuran-ı Kerim Meali ve Diyanet-Sen tarafından hazırlanan Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun “Mutlu Aile Hayatı” isimli kitabını hediye ederken, Camiler ve Din Görevlileri Haftası anısına Adnan Tekin, Vali Ceylan’a buket çiçek takdim etti.