Diyanet-Sen Nevşehir Şube Divan Toplantısı, Genel Merkez Yönetimi Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleşti.

Kozaklı da bir Hotel’de düzenlenen İl Divan Toplantısı’na Genel Merkez Yönetimi’nden Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir ve Mehmet Ali Omurca, Nevşehir Şube Başkanı Ali Aydemir, Şube Yönetimi, İlçe Temsilcileri ve yaklaşık 75 üyesi katıldı.

Diyanet-Sen Nevşehir Şubesi tarafından Kozaklı ilçesinde bir özel Termal Hotel’de düzenlenen toplantıya katılan Güldemir ve Omurca, katılımcılara sen­dikal çalışmalar, kazanımlar, örgütlenmenin önemi, toplu sözleşme kazanımları, Diyanet-Sen’in misyonu ve mizyonu, yapılabilecek çalışmalar, hedefler vs. konularında bilgiler verdiler.

 

Diyanet-Sen’in değerler sendikacılığı yaptığını belirten Güldemir, gerek ülkemizde gerekse dünyada kim ezilse, kime zulüm yapılsa Diyanet-Sen’in mazlumların yanında olduğunu ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Güldemir, Diyanet-Sen’in Türkiye’nin her yerine dağılan güçlü bir teşkilat yapısı olduğunu belirterek, “Diyanet-Sen Genel Merkezi, teşkilatları ve üyesiyle birlikte büyük ve güçlü bir ailedir. Bu gücünü de üyelerinden almaktadır. Geçmişi anarak, geleceği inşa edelim” diye konuştu.

Daha sonra Nevşehir Şube Başkanı Ali Aydemir’de yaptığı kısa konuşmasında, şube çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir ve Mehmet Ali Omurca, toplantıya katılan üyelerin sorularını cevaplandırdı.

Yapılan değerlendirmeler sonucu önümüzdeki dönem yol haritası belirlendi.