Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan Nevşehirli kahraman askerimizin gönderdiği resimli bir mesaj gören vatandaşlarımızı duygulandırdı.

Nevşehirli askerimizin Türk bayrağı resmiyle verdiği pozun arkasında duvarda da o yazılı. 

Mesajda, "Tek bir Türk'ü ezdirmem, ALLAH şahidim olsun ki , Sizi bu sokaklarda gezdirmem. Sur - Diyarbakır / Nevşehirli Abdullah Çatlı" yazıyor.

Ahmet'i , Mehmet'i, Hasan'ı , İbrahim'i , İsmail'i ,  Yusuf'u  ile Nevşehirlisi, Kayserilisi, Konyalısı, Sakaryalısı, Edirnelisi, Urfalısı, Erzurumlusu, Sinoplusu, Antalyalısı, Sivaslısı, İzmirlisi, Trabzonlusu Anteplisi 81 ilden tüm vatan evlatları Onlar orada şuna inanmışlar; "Yedi düvel" e karşıda olsa son damlasına kadar bu topraklar için bu millet için Şehit olmaya. Bu kutsal vatan topraklarının bir avucu için bile seve seve göz kırpmadan canlarını vereceklerini dost düşman tüm dünyaya haykırırcasına dik duruşuyla gözler önüne seriyor.

Bu vesile ile, Yüce Allah'tan şehitlerimize rahmet, ailelerine ve Türk Milleti'ne başsağlığı, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyoruz”.  Rabbim Kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Tüm Dualarımız sizlerle..


Unutulmasın ki Biz Bir Ölür BİN DİRİLİRİZ...!