Ürgüp'te teslimatı devam eden TOKİ konutları için hak sahipleri anahtarlarını almaya devam ediyor.

 

518 Adet Kombi Pazarı Ürgüp 1. Etap TOKİ'de

518 konutluk Ürgüp 1. etap TOKİ konutlarında önümüzdeki haftadan itibaren taşınmalar başlayacak, Konutuna oturan toki hak sahibi ilk olarak kombi araştırmasıyla işe başlayacak, zira evler doğalgaza uygun inşaa edildi.

 

Türkiye genelinde uygulanan TOKİ konutları arasında nadir rastlanan merkezi ısıtma yerine bireysel kombi avandajı da Ürgüp Toki konutlarında uygulandı. Yani her konut için bir kombi alınacak. Bunun farkında olan doğalgaz firmaları da çeşitli kampanyalarla Tokici tüketicileri ikna etmeye çalışacak.

 

Az değil, 518 konut için kombi pazarı çok önemli. Asgari 1.000 TL ile 3.000 TL arasında değişen kombi fiyatlarından Toki 2+1 ve 3+1 konutlar için marka ve model araştırması yapan haber merkezimiz, kısa zamanda en uygun kombiyi sizler için paylaşacağız.

 

Bir daire için alınacak kombiyi ortalama 2.000 TL olarak hesaplarsak 518 konut için kombi pazarı 1 Milyon TL olarak çıkar. Bunun farkında olan firmalarda TOKİ'ye getirdikleri tanıtım tırları ve bilgilendirici broşürler ile vatandaşa bilgi verecek.