İlk belirlemelere göre Nevşehir ile birlikte 12 şehirde erkekleri evlilik vaadleriyle dolandıran iki sahte gelini Müge Anlı Yakalattı...

ATV ekranlarının sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile bugün ekrana geldi. Yayınlanan yeni bölümde bu defa dolandırıcı gelinlerin yakalanması vardı. 

ATV'nin sevilerek izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümünde bir yaraya daha merhem oldu. Kayıpları ve cinayetleri aydınlatması ile ünlü olan Müge Anlı'dan bu defa çok başka bir operasyon geldi.
İçinde Nevşehir'in de yer aldığı Bir çok şehirde evlendikleri erkeklerin düğün gecesi taktıkları takıları ve paraları alarak kaçan dolandırıcı gelinlerin yakalanması bir nebze yüreklere su serpti.
Tespit edilen kişiler, ATV'nin sevilen programını arayarak şikayette bulununca ekiplere hemen bilgi verildi. Ve kadınları görenlerin tarif ettikleri yerde kıskıvrak yakalanan dolandırıcılar tutuklandı.

İlk belirlemelere göre Nevşehir ile birlikte 12 şehirde erkek vatandaşları evlilik vaadleriyle dolandıran iki sahte gelin son işlerinde yakalanarak tutuklandılar.
Nevşehir'de evlenme vaadiyle bir kişiden 31 Bin TL dolandırdığı iddia edilen Dolandırıcı gelinler tutuklandı, cezaevine gönderildi!...


 
Bu haber http://www.sondakikahaberlerii.com/'dan alınmıştır.