FİB Haber köşe yazarı ailesine bir yazar daha katıldı... Aslen Gülşehir'li olan Nevşehirli değerli hemşehrimiz KBB Uzmanı Op.Dr. Seyfi ŞAHİN, FİB Haber.Com gazetemizde köşe yazılarına başladı.

OP. DR. SEYFİ ŞAHİN KİMDİR?

1991 de Kayseri’den MHP milletvekili olarak meclise giren Seyfi Şahin, 1948 Yılında Gülşehir ilçesi Hacıhalilli köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, orta ve Lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı.

1968 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Öğrencilik yıllarında Ülkü Ocaklarının kuruluşunda bulundu. 1971 yılında sonra MHP gençlik kolları yönetim kolları üyesi oldu.

1974 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1981 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı olarak ihtisasını aldı. Daha sonra Kayseri de serbest tabip olarak hizmete başladı. Bu süre içerisinde Kayseri Bölge Tabip Odası Başkanlığı ile birçok vakfın kuruluşunda bulundu.

3 yıl MHP Kayseri İl Başkanlığı, 4 yıl MHP MYK üyeliği yaptı. Bu arada Kayseri mahalli gazetelerinde fikri, siyasi, kültürel ve mesleki yazılar yazdı. Ulusal olarak yayın yapan Hergün Gazetesi ile Tercüman Gazetesinde yazıları çıktı. Ayrıca bazı gazetelerde köşe yazarlığını yaptı.
 
1991 de Kayseri’den MHP milletvekili olarak meclise girdi. MHP Genel Sekreterliği Yardımcılığı yaptı. Bu arada Ortadoğu gazetesi köşe yazarlığına başladı ve halen devam ediyor.
 
Şu anda kendi adıyla bir Kulak Burun Boğaz merkezi işletmektedir. Tıp dalında birçok araştırma ve yayını vardır. İngilizce ve Fransızca bilen Op.Dr. Seyfi ŞAHİN Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İşte Op.Dr. Seyfi ŞAHİN'in sitemize gönderdiği kendi kaleminden ilk yazısını okumak için linke tıklayın; Niçin Duhok, Tigrit, Necef değil de KERKÜK ?