NEVŞEHİR(MHA) Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği (DUCGED) Nevşehir İl Temsilcisi Hulusi Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Dernek Yöneticileriyle bir süre sohbet etti.

Derneğin faaliyetlerinde ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde olmayı planlandıklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşu olarak ilimizde yeni projeler yapmak istediklerini ifade eden Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Hulusi Eryılmaz, Derneğin Nevşehir İl Temsilciliğini alıp, yönetimi oluşturduktan sonra İlimizin en aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğine ziyarette bulunduklarını dile getirdi.

Eryılmaz, “Dernek olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve engellilerimize sahip çıkmak, sorunlarını ortaya koyarak çözüme kavuşturmak için Sivil Toplum Kuruluşları ve devlet daireleri ile birlikte çalışmak istiyoruz. Birlikte projeler üreterek paydaş kurumlar olarak çalışmayı hedefliyoruz. Sözlerle değil uygulamalarla gündeme gelmeyi amaçlıyoruz. Bu yönde de ziyaretlerimizde karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı arzu ediyoruz. Burada da sohbet ettikçe çok güzel fikirler elde ettik, bunları not ettik” dedi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Bizler Gör-Bir Derneği olarak Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gençliğimize laf ile değil, eğitimle ve alt yapı ile sahip çıkmamız lazım. Bilgili, donanımlı pırıl pırıl bir gençlik istiyoruz. Kendilerine son derece önemli bir görev düşüyor” açıklamasında bulundu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “Sağ duyulu sivil toplum örgütleri ile hep birlikte çalıştık. Dünya çocuk ve gençlik derneği ile de birlikte olmak isteriz. İlimize, ülkemize kim hizmet edecekse onların yanında olmak bizim için de büyük mutluluk verir. Kendilerine dernek çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.