AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Nurhan Dülger KAPİMED Cemiyetini ziyaret etti. Dülger ziyarette yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Hafta sonunda partimiz tarafından yapılan temayül yoklaması da bizler için çok güzel ve verimli geçti. İl Başkanlığımıza demokratik bir ortam sunmuş olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger’e teşekkür ederken aday adalığı süresince yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.