Başrolleri Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı ‘The Mountains and The Stones’ adlı Hollywood filmi Kapadokya’da çekiliyor.

Başrolleri Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı ‘The Mountains and The Stones’ adlı Hollywood filmi Kapadokya’da çekiliyor.Yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlendiği filmin çekimleri Prag’ın ardından Kapadokya’da sürüyor.

Hollywood Yıldızları Kapadokya'da 


Anka Film’in yapım desteği verdiği ve başrollerini Hera Hilmar, Michiel Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı filmin çekimleri Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Göreme beldesinde gerçekleştiriliyor.Birinci Dünya Savaşı yıllarında idealist Amerikalı bir hemşire ile bir Türk subayı arasındaki aşkı anlatacak olan filmin başrol oyuncularından Hollandalı Michiel Huisman, Game of Thrones dizisi, Wild ve World War Z filmlerindeki rolleriyle tanınıyor. Genç oyuncu Hera Hilmar ise Anna Karenina ve Da Vinci’s Demons filmlerinde rol almıştı.

Kapadokya; Hera Hilmar, Michiel Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’i buluşturan, ‘The Mountains and The Stones’ adlı Hollywood filminin çekimlerine ev sahipliği yapıyor.

Usta oyuncu Haluk Bilginer Anka Film’in yapımcılığını üstlendiği “The Mountains and The Stones” adlı Hollywood filminde Halil Paşa olarak kamera karşısına geçiyor.

 

Yönetmenliğini Joseph Ruben’in yaptığı The Mountains and The Stones’un Prag’taki çekimleri tamamlandı. Başrollerini Hera Hilmar, Michiel Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı filmin çekimlerine Kapadokya’da devam edilecek.

 

Haluk Bilginer, “The Mountains and The Stones”ta Türk komutanı Halil Paşa olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Filmde, yıldızı “Game of Thrones”la parlayan Michael Huisman da bir Türk subayını canlandırıyor.

HALUK BİLGİNER DE KADRODA

Başrollerini Hera Hilmar, Michiel Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştıkları ‘The Mountains and The Stones’ adlı Hollywood filminin çekimleri Prag’ın ardından Kapadokya’da sürüyor. Anka Film’in yapım desteği verdiği filmin çekimleri Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden olan Nevşehir’in Göreme Beldesi’nde gerçekleştiriliyor.

SAVAŞ YILLARINDA AŞK

Film, Birinci Dünya Savaşı yıllarında, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayı arasında yaşanan aşkı konu ediniyor. Filmin başrol oyuncularından Michiel Huisman, ‘Game of Thrones’ dizisiyle tanınıyor. Hera Hilmar ise daha önce ‘Anna Karenina’ ve ‘Da Vinci’s Demons’ filmlerinde rol almıştı.

Anka Film’in yapım desteği verdiği “The Mountains and The Stones”un çekimlerinin Kapadokya’da yapılması kesinleşti. Yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlendiği “The Mountains and The Stones”ta başrolleri Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer paylaşacak. 

Yapımcılar ise Alinur Velidedeoğlu, Güneş Çelikcan, Stephen Brown ve Merve Zorlu olarak açıklandı. 

Yaklaşık 650 kişilik film ekibinin, bölgenin ekonomisine ve tanınırlığına da katkı sağlaması bekleniyor.


“The Mountains and The Stones” filminin başrol oyuncularından biri de Haluk Bliginer

Öte yandan Türkiye’ye geldikten sonra Nevşehir'de Peribacalarına hayran kalan Hera Hilmar, bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.