Tv 8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz programının yeni sezonunun 2. bölümünde jüri önüne gelen Azerbaycanlı yarışmacı Yusuf Abdurahmanov, Türkiye'nin mıknatıs adamı Avanoslu Halis Ateş'e meydan okudu. Programın 14 Eylül Pazar akşamı yayınlanan bölümünde vücuduna çeşitli metalleri yapıştırarak jüriden geçerli evetleri almak için hayli çaba gösteren Abdurahmanov sahnede kaldığı süre içerisinde 3 kez Halis Ateş'ten bahsederek onu geçmek istediğini söyledi.

Halis Ateş daha önce bir TV kanalı için kameralar karşısına geçmiş ve 75 metal kaşığı vücuduna yapıştırarak dikkatleri üzerine çekmişti. Dünya Rekorlar Kitabı'na vücuduna yapıştırdığı 50 metal kaşıkla giren, Azerbaycan asıllı Etibar Elche Marneuli'ye meydan okuyan Ateş 75 kaşığı vücudana yapıştırmış ancak bu denemeyi Rekorlar Kitabı temsilcilerinden habersiz yaptığı için kitaba geçememişti.


Halis Ateş sitemize yaptığı açıklamada Acun ılıcalı'dan Rekorlar Kitabına geçebilmek için yardım çağrısında bulundu. Yusuf Abdurahmanov'un kendisine rakip olamayacağını söyleyen Halis Ateş asıl rakibinin Etibar Elche Marneuli olduğunun belirtti.

Ateş, artık metallerin yanında sebze ve meyveleri, cam su şişesi, telefon, şeker paketi gibi pek çok eşyayı da vücuduna yapıştırabildiğini kameralarımız önünde ispat etti.

HALİS ATEŞ'İN MEYDAN OKUMA VİDEOSU

//

Haber: Avanos Gazetesi