NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odasında olağan genel Kurul 27 Şubat 2014 Perşembe günü yapılacak. Genel Kurulda oda başkanı Mustafa Gök yeniden aday.

Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanlığında şu ana kadar yapılan tüm hizmetlerin ilimizde oda üyelerinin sektörde iyi bir yere getirilmesine yönelik olduğunu kaydeden Oda Başkanı Mustafa Gök, yeni dönemde yapmayı planladıkları önemli çalışmalar bulunduğuna dikkat çekti.

MEDAŞ İle İlişkiler En Üst Düzeyde…

Oda olarak son dönemde özelleştirilen MEDAŞ Nevşehir Müessese Müdürlüğü ile ikili ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem verdiklerini belirten Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, “İlimizde geçtiğimiz yıllarda yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sektörümüzü de olumsuz etkiliyordu. MEDAŞ Nevşehir Müessese Müdürlüğü ile son yıllarda yaptığımız istişareler sonucunda hem ilimizde elektrik kesintileri yok denecek seviyeye indirildi, hem de sektörümüzün de bu kesintilerden olumsuz etkilenmesinin önüne geçildi. MEDAŞ Müessese Müdürlüğümüzün Odamızla ikili ilişkilerin geliştirilmesindeki olumlu tavrı da bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yeni Dönemde Eğitim Çalışmaları Ağırlık Kazanacak…

Şu ana kadar yapılan çalışmalarla Nevşehir’deki elektrik ve Elektronik sektörünün köklü sorunlarının çözüme kavuşturulması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, yeni dönemde üyelerin gelişen teknolojiye ayak uydurabilmelerine yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık vermeyi planladıklarını ifade etti.

Bu amaçla Nevşehir Üniversitesi başta olmak üzere bazı kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını belirten Mustafa Gök, “Yapmayı planladığımız eğitim çalışmalarımızda ilimizdeki üyelerimizin bilgi, tecrübe ve çağın ilerleyen teknolojilerine ayak uydurmalarını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.