Ünlülerin yeni eğlencesi Dubsmash sosyal medyada hızla yayıldı...
Akıllı telefonlarda yeni trend Dubsmash oldu. Her kesimden insanın kaydettiği dublaj videolar sosyal medyada hızla yayılıyor. Son günlerde çoğu platformda karşılaştığımız Dubsmash çılgınlığı önümüzdeki günlerde adından daha da söz ettireceğe benziyor. Android ve iOS platformlarından ücretsiz olarak indirilebilen Dubsmash, filmlerden dizilere, şarkılardan internet videolarına kadar, geniş kaynağıyla kısa kesitler halinde dublaj yapabilme imkanı sunuyor. Üstelik bunları sosyal medyada takipçilerinizle de paylaşabiliyorsunuz. Sosyal medyada yayılan Dubsmash akımına ünlüler de kapıldı...

İnsanları eğlendirmek için yapılmış olan uygulamaların sayısı her geçen gün artıyor. 7 saniyelik eğlenceli videolar hazırlamanızı sağlayan Vine uygulamasından sonra yeni bir eğlence uygulaması trend olmaya yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Dubsmash uygulaması sayesinde sevdiğiniz replikleri kullanarak eğlenceli videolar hazırlayabilir ve hazırladığınız videoları tek bir tuşla sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Dubsmash uygulamasının Dubblaj adında bir alternatifi de bulunuyor. Aynı işlevi gören iki uygulama arasından istediğinizi kullanabilirsiniz ancak Dubblaj adı verilen uygulamada Türkçe replik sayısı daha fazla olabilir.

Sosyal medyada büyük ses getiren iki uygulama ünlüler tarafından da kullanılmaya başlandı. Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinççi, Pelin Akıl, Sergen Yalçın ve Ertem Şener gibi bazı ünlüler de Dubsmash ve Dubblaj uygulamalarını kullanarak eğlenceli videolar hazırladı ve sosyal medyada paylaştı.