Yılların tecrübesi Elçi Turizm, 2017 yılı içinde kutsal topraklarda Hac ve Umre yapmak isteyenler için muhteşem bir paket hazırladı. Şirket, inanılmaz fiyatlarla umreye gitmek isteyen herkese kapılarını açtı. 

Nevşehir'de güvenli seyahatin adresi Elçi Turizm, Nevşehirliler için bu yıl da Hac ve Umre yapmak isteyenler için muhteşem bir paket programı hazırladı. Dünya hayatının en kutsal ve en Anlamlı yolculuğuna yapılan ziyaretlerin sektöründe lider ismi Elçi Turizm Firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya, deneyimli din görevlileri eşliğinde hac ve umre programı düzenlediklerini ifade etti. Karakaya, kutsal topraklarda hac ve umre ziyareti için plan yapan herkesi Elçi Turizme davet etti. 

"BU FIRSAT KAÇMAZ..."

Elçi Tour Nevşehir de süper kampanyalarla Nevşehir halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Buluşma noktamız Elçi Turizm İle Nevşehir'den kutsal topraklara direk uçuşla yolculuk fırsatı için acele edin...!

Elçi Tour Firma yetkilisi Hasan Hüseyin KARAKAYA'dan aldığımız bilgiye göre, Nevşehir'de bir ilki gerçekleştirerek 2017 Şubat ayındaki umrecilerini Nevşehir Kapadokya havalimanında direk olarak kutsal topraklara uçurmayı planlıyor.

Firma yetkilisi Hasan Hüseyin KARAKAYA, Nevşehir'de Bir İlke İmza Atan Elçi Turizm Nevşehir Kapadokya Hava Limanından, Cidde Hava Limanına Direkt Uçuşla kutsal topraklara Uçak Kaldırıyor. Hala Hazırda 25 Şubat İçin Kayıtlarımız Devam Etmektedir.


Kutsal Mekanlarda 30.yıl tecrübesi Elçi Turizm İle Şimdi 2017 yılı Hac ve Umre ziyaretleri için hizmetinizde. Türkiye'nin büyüyen yıldız firması 30 yıllık tecrübesi ile iç Anadolu da hizmetinizde ...

Kutsal Mekanlarda 30.yılımız
Bildiğiniz gibi Elçi Turizm yıllardır kutsal mekanlarda yanınızda. Kuruluşundan bu yana Hak’kın yolunda Halkla beraber sürdürmüş olduğu kutsal yolculuklarla sizlerin rahatınız ve huzurunuz için çalışmaktadır. Şirket sahipleri ve deneyimli personeliyle birlikte yıllardır kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini sunmaktadır.

Siz değerli dostlarımızla her geçen gün sürekli değişen ve geliştirdiği farklı vizyonla gönüllere taht kuran firmamız bundan sonra da hizmet vermeye devam edecektir.


Hasan Hüseyin Karakaya
Ortaklar Apartmanı / Nevşehir
0 543 453 50 50
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/