Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan 1.derece kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı. Bu atama Nevşehir kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirildi. Eldivan, bir süredir Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevine de vekaleten bakıyordu. Mustafa Eldivan'a Yeni gorevinde basarilar dileriz.

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN;
 
1972 yılında Kayseri de doğdu. Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.
 
05.01.1999 da Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrıscık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Dokuz ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan Kaymakam ELDİVAN, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde "6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları" konusunda da yüksek lisans çalışması yapmıştır.
 
Kemaliye, Doğanşehir, Hacıbektaş ve Havran Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam ELDİVAN 29.08.2012 tarihinde Avanos Kaymakamı olarak göreve başlamıştır. Ayrıca 04.03.2016 tarihli bakanlık onayı ile de Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Vekaleten atanmıştır.