Elkatmış Hac'dan Döndü...

Bir taraftan Kutsal topraklara yüz sürerek Hac dönüşü ziyaretleri,bir taraftan Nevşehir den Aday adaylarının ziyaretleri bir taraftanda Kamu Denetçiliği görevindeki yoğunluk Elkatmış ı bugünlerde nefes aldırmıyor...

 Allah Kabul etsin...

Nevşehir ve yurt sathında hemen herkesimce sevilen ve sayılan Elkatmış a Başakent Ankara da Kamu Denetçiliği yaptığı ofisi de adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle AK Partiden ziyaret için gelen Aday adayları Elkatmış a yaklaşımları karşısında aldıkları cevap hepsininde aynı: -"Biz kimsenin adamı değiliz biz herkesin adamıyız..."
Kısa ve öz şekilde Aday adaylıklarının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başarılar dileyen Elkatmış 30 art Yerel seçimlerinin önemine işaret ederek Rabbim Ülkemiz milletimiz ve memleketimiz için hayırlısını nasip etsin diyerek tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz mesajı verdi...


Öte yandan Kamu Denetçisi Mehmet Elkatmış, Azerbaycan İnsan Hakları Komisyonu Uzmanlarını Kabul Etti
Azerbaycan Milli Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Uzmanlarından oluşan heyet, Kurumumuzu ziyaret etti.
 
Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) faaliyetleri çerçevesinde, Türkiye’de bulunan konuk heyeti Kamu Denetçisi Mehmet Elkatmış, Kurumumuzda kabul etti.
 
Ziyarette, Kamu Denetçiliği Kurumunun; kuruluşu, çalışma usul ve esasları ile insan hakları alanındaki faaliyetleri hakkında bilgi veren Mehmet Elkatmış, iki ülke arasında tarihe dayanan bağların bulunduğunu belirtti. Konuk Azerbaycan Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Elkatmış, heyet üyelerine hem kurum hem de şahıs olarak katkı vermeye hazır olduğunu dile getirdi.