NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından organize edilen kan bağış kampanyasının ilk gününde emniyet mensupları Kızılay Kan Merkezine 51 Ünite kan bağışında bulundu.

Nevşehir emniyet müdürlüğü giriş katında düzenlenen ve emniyet mensuplarının büyük ilgi gösterdikleri Kan bağışı kampanyası İl emniyet Müdürü Mehmet Yüksel ve Kızılay Şube Başkanı Cengiz Gülen’in gözetiminde yapıldı.

Nevşehir’de kamu kurum ve kuruluşlarının da kan bağışına büyük bir duyarlılık gösterdiklerini kaydeden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel’in bu konudaki hassasiyetinin de takdir edilecek boyutta olduğunu dile getirdi.

İl emniyet müdürlüğü personelinin kan bağışı konusunda son derece duyarlı bir yaklaşım gösterdiğinin de altını çizen Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Gülen, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Yüksel’in kan bağışı konusundaki hassasiyeti gerçekten takdir edilecek boyutta. Kendisine aynı zamanda bir insanlık görevi de olan kan bağışı konusundaki duyarlılığından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. İl Emniyet müdürlüğümüzde iki gün süreyle gerçekleştireceğimiz kan bağışının ilk gününde 51 ünite kan bağışı alındı. Bu konuda duyarlı olan tüm emniyet personellerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.