Nevşehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Yalnız Değilsin" desteği çığ gibi büyüyor. 

"Cumhurbaşkanım yalnız değilsin" kampanyasına destek için sende başlattığın kampanyayı yada destek mesajını çek gönder yayınlayalım...

Erdoğan'ın Tek Bir Sözüne Yüzbinler Ayağa Kalktı: Yalnız Değilsin... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faizlerin düşürülmesi konusunda söylediği 'Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim' sözleri sosyal medyada Twitter ve Facebook'ta milyonlarca kişi tarafından gündem oldu.
Tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'den de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bütük destek mesajları yağıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki alışveriş merkezi açılışında söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu.


Faizlerin düşürülmesi için çağrısını yineleyen ve "Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim" açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter ve Facebook'ta Nevşehir kullanıcılardan da çok büyük destek geldi.

#YalnızDeğilsinERDOĞAN etiketi Twitter'da kısa sürede en çok konuşulan konu olurken, yüz bine yakın destek mesajı atıldı.
Facebook'ta da aynı etiketle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verildi.

Asla yalnız yürümeyeceksin Reis! 
Analarımızın hayır duası yeter #ÖLÜMÜNESENİNLEREİS...

Yolun yolumuzdur Reis bu yolda asla yalnız değilsin...
HER ŞEYDEN ÖNCE; RABBİM YARDIM EDENİN, HIZIR YOLDAŞIN, ÜMMED-İ MUHAMMED DE KARDEŞİN..!
REİS; SÖZDE DEĞİL, ÖZDE YANINDAYIZ.
SENİN Bİ EMRİN YETER REİS..

ASLA YALNIZ DEĞİLSİN REİS. BU MİLLET SENİNLE.


Nevşehir'de faaliyet gösteren Yufkacı Murat Her 100 Doları bozdurup TL'ye çevirip makbuzunu gösteren 1 kg Murat Yufka bedava kampanyası başlattı.
Kuaför Murat, 100 Doları bozdurup TL'ye çevirip makbuzunu gösteren her kişiye ücretsiz Traş başlatırken, Derinkuyulu iş adamı Bülent Aksoy'da 1000 Dolar bozdurup makbuzunu getiren herkese 12 kg lık mutfak tüpü hediye ediyor.
YAZIHÜYÜK lü bir Esnafımızda, Dolar bozdurup makbuz getirenlere yüzde yirmi indirim uygulayacağını belirtti.Ayrıca Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır Açıklamasında bulunan esnaf kardeşimiz bizde küçük esnafız ama bizimde ülkemiz için küçük bir katkımız olsun istedik. Karınca misali bu yolda ölmek istedik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Yalnız Değilsin" desteği kapsamında yarın da Nevşehir Ticaret Borsası tarafından büyük bir kampanya başlatılacağı bildirildi.