AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl yönetimi, ilçe başkanları, teşkilat yöneticileri, gençlik kolları teşkilatı, kadın kolları teşkilatı ve çok sayıda partiliden oluşan heyet, Grup Toplantısına katılmak üzere Ankara'ya gittiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)' de gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı için Ankara'ya giden Nevşehir heyetine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe de eşlik etti. 

Nevşehir Ankara'yı İnletti!

AK Parti Nevşehir Heyeti TBMM’nin 27. Yasama döneminin 2. oturumunun başlaması nedeniyle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Grup Toplantısına katıldı.

Ak Parti Grup Toplantısına Katılan Nevşehir İl ve ilçe Teşkilatı salonu ‘Nevşehir seninle gurur duyuyor’ sloganları ile inletti.

Nevşehir Sizinle Gurur Duyuyor!!! 

Grup toplantı sırasında Başkan Erdoğan'a 'Nevşehir seninle gurur duyuyor' sloganları ile destek verdi, Başkan Erdoğan'da Nevşehir teşkilatının bu desteğine duyarsız kalmayarak kürsüden gruba el salladı.

AK Parti Nevşehir teşkilatı grup toplantı sonrası Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından gruba Nevşehir Milletvekilleri tarafından meclis restoranında yemek ikram edildi. Nevşehir teşkilatı yemek sonrası Meclis Genel Kurul Toplantısına seyirci olarak katıldı. Ak Parti Nevşehir Teşkilatı toplu fotoğraf çekilmesinin ardından Ankara'dan ayrılarak Nevşehir'e doğru yola çıktı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "AK Parti Olağan Grup toplantısında Milletin lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı dinliyoruz. AK Parti Nevşehir ‪AK PARTİ Haftalık Olağan Grup Toplantımızda AK Sevdalı dava arkadaşlarımızla milletimizin lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ı dinliyoruz.‬Bizleri yalnız bırakmayan AK PARTİ Nevşehir İl Yönetimimize ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Açıkgöz; AK PARTİ Nevşehir Teşkilatımızla Gazi TBMM’de bir aradayız. “Milletin evinde, Milletimizin Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a Nevşehirli hemşerilerimizin selamlarını ve muhabbetlerini ilettik.  Biz birlikte Nevşehir’iz AK Parti Nevsehir”