Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımlarında Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde TÜGVA tarafından organize edilen “Gençlerle Büyük Buluşma” adı altında düzenlenen toplantıya telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan," Öğrencilere Yeni Rektörünüz hayırlı olsun" dedi.

Programa, şahsi cep telefonundan görüntülü konferans yöntemiyle bağlanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr Mazhar Bağlı’yı tebrik ederek tüm katılımcılara başarılar diledi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir  Hacıbektaş Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde ki öğrencilere büyük bir sürpriz yaparak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan​ ile telefonla canlı bağlantı yaptı.

“Nevşehir'e şükranlarımı sunuyorum”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telefonla bağlanarak, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Geleceğiniz aydınlık olsun inşallah. 7’den 70’e tüm Nevşehirli kardeşlerime ve siz geleceğimiz Öğrencilerimize Ankara’dan selam ve sevgilerimi gönderiyor, Sizleri önce Allah’a sonra Öğrencilerimizi rektöre emanet ediyorum.” dedi.

Erdoğan konuşmasının ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde geçtiğimiz günlerde atanan Yeni Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya da seslenerek; "Bu Gençlerimizi sana emanet ediyoruz." dedi. Rektör Bağlı'da "Emriniz olur, Gözünüz arkada kalmasın, hay hay, Sayın Cumhurbaşkanım" dedi.

Nevşehir  Hacıbektaş Veli Üniversitesinde "Bir olacağız diri olacağız hep birlikte Büyük Türkiye olacağız..."


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yekten, Size parlemento yolunu hak görenlere sizler 16 Nisan'da gerekli cevabı vermeye varmısınız? Deyince "EVET" sesleriyle cevap veren öğrenciler "Başkan ERDOĞAN , Dik dur eğilme bu Gençler sizinle" sloganları attılar.

Erdoğan, 18 yaşa seçme hakkı veriyoruz, 18 yaşa evlilik hakkı veriyoruz, 18 yaşa her türlü sorumluluğu veriyoruz ama parlementoya gelince parlemontaya girmeyin diyorsunuz. Böyle bir şeyi idrak etmek mümkün değil. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Şimdi siz kalan şu 24 günde geceli gündüzlü çalışmaya varmısınız?

Tek Vatan için EVET'mi?
Tek Bayrak İçin EVET'mi?
Tek Devlet İçin EVET'mi?
Tek Millet İçin EVET'mi?

-  Salonu dolduran öğrencilerden "Varız, Evet" cevabı alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bir olacağız diri olacağız hep birlikte Büyük Türkiye olacağız..." diyerek sözlerini tamaladı.















Video İçin Murat Torun'a Teşekkürler...