AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı Umut Ergül, Nevşehir için kesin Başkan adayı belirleme süreci öncesinde artık geri sayım başladı. Allah Şehrimiz için ve hakkımızda hayırlısını versin dedi.

Ergül biz tam bir hüsniyet ve halisane düşüncelerle çıktığımız yolda  şehrimize daha güzel bir hizmet için varız dedik şu aşamaya kadar AK Partimize yakışır bir çizgide çalışmalarımız yürüttük,Rabbimize sığındık ve artık takdir karar mercilerin de.

Kendimizi ifade ederken, Projelerimizle, Uzman Kadromuzla 2023 Hedefine herşeyiyle donanımlı uygun bir vizyonla halkımızın teveccüh ve destekleriyle çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın.

Kısmetse 03 Aralık 2013 Salı günü Nevşehir ilimizi 2023'lere taşıyacak AK Parti Kesin Adayı açıklanacak.Birlik ve beraberlik içerisinde Adayımız netleştikden sonra da, Tek yumruk olarak partimize tam destek olacağızmızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Anayasa Değişikliği,Çözüm süreci ve Başkanlık Sistemi gibi ülkemizin acil çözüme ulaştırması gereken çok mühim konular öncesi yaşanılan bu süreçte 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin Ülkemiz Milletimiz Şehirimiz ve Partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.

31 Mart Sabahı Nevşehir'de Hiçbirşey Eskisi gibi olmayacak sloganıyla çıktığımız bu yolda siz değerli hemşerilerimin destek  ve dualarınızı bekliyor, Ak Partimize ve Nevşehirimize gönül vermiş Diğer Aday Adayı Kardeşlerimede başarılar diliyorum. Hayırlı Cumalar...

                                Biz gelmedik kavga için,
                                Bizim işimiz sevda için,
                                Dostun evi gönüllerdir,
                                Gönüller yapmaya geldik...

 

UMUT ERGÜL

Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı