NEVŞEHİR(MHA) PÜİS Olağanüstü Genel Kurulu, 21 Mart 2015 Cumartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında Ankara'da PUİS Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi.

PÜİS Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Genel Kurul'da akaryakıt sektörünün ve akaryakıt bayilerinin önemli sorunları da görüşüldü. Genel Kurul seçimlerinde Musa Ertaş PÜİS Divan Kuruluna Seçildi.

Bütün petrol bayilerinin bulunduğu geniş çaplı katılımla gerçekleştirilen Petrol Ürünleri İşveren Sendikası Genel Kurulunda Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Musa Ertaş Divan kuruluna seçildi. 
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası: PUİS’in köklü gelenekleri olan ve ahde vefaya önem veren çok farklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Ertaş, "1967 yılında kurulan PÜİS, çatısı altında topladığı 9000 bayisi, 15 bölgede şubesi, 81 ilde baş temsilciliği ve 919 ilçedeki temsilciliği ile akaryakıt sektörünün en büyük ve teşkilatlı tek sendikasıdır. Bugün PÜİS Genel Merkezimizde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulunda bizleri de Divan Kuruluna layık gördüler. Elimizden geldiğince sektörümüzün gelişmesi ve sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalar yürüteceğiz dedi.

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ertaş, bilindiği gibi akaryakıt bayileri zor bir dönemden geçiyor. Çözülmeyi bekleyen onlarca sorunumuz var. İnşallah PÜİS ile bu konuda önemli adımlar atacağız." dedi.