Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz hafta başında göreve başlayan  Nevşehir 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a makamında ziyaret eden Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Musa Ertaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş , Emniyet Müdürü Artunay'a hayırlı olsun dileklerini sundu.

Akaryakıt, Bims, Turizm alanlarında Nevşehir’in önemli yatırımcıları arasında yer alan Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile sohbetinde ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar ve önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan yeni yatırımlarla ilgili de bilgiler aktardı.


Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Nevşehir 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İş Adamı Musa Ertaş ve Mustafa Ertaş beylerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.  

Ziyarete Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş ile birlikte katılan İş adamı Musa Ertaş, Emniyet Müdürü Artunay'ın yaklaşımından son derece memnun olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.