PUİS Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş, Tüpraş Kırıkkale Rafineri Müdürlüğünü ziyaret etti. Tüpraş yetkilileri tarafından karşılanan Ertaş'a kurum hakkında bilgiler verildi. Verilen bilgilerde; Türkiye genelinde TÜPRAŞ'ın 4 tane Rafinerisi bulunduğu, Kırıkkale Rafinerisinin 3. büyük rafineri olduğu belirtildi. Yılda yaklaşık 3.5 milyon ton petrolün işlendiği bu sayede İç Anadolu Bölgesinde bulunan yaklaşık 20 ilin petrol ihtiyacının Kırıkkale Rafinerisinden karşılandığı ifade edildi.​

PUİS Kırıkkale Şube Başkanı ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş daha sonra Tüpraş Kırıkkale rafineri kafeteryasında şoför ve yöneticilerle bir süre sohbet etti.


PUİS Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada; "PUİS Genel merkez ve Genel Başkanımızın bilgileri doğrultusunda, Kırıkkale Şubesi olarak, Tüpraş Kırıkkale rafineri müdürlüğünü ziyaret ettik. Son derece yararlı olan bu teknik gezide ham petrolün mamul ürün haline dönüşümünün hikayesi yerinde tetkik etme şansı yakalamış oldum. TÜPRAŞ'ta şahsıma gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü yetkilileri ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.