Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Özkonaklılar 26.Geleneksel Pilav Gününe katıldı. Yıldız'ı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan ve çok sayıda Özkonaklı vatandaşlar tarafından karşıladılar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde düzenlenen 26.Geleneksel Pilav Gününe katılarak, Özkonak Belediyesi toplu açılış töreni kurdelesini kesti.

Şenlikte konuşan Eski Bakan Taner Yıldız, Öncelikle Özkonak'ta bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet yaşadığını ifade etti. Yıldız,  "24 Haziran'da çok önemli bir seçime gidiyoruz. 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Muhalefetin tek dediği şey, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin istiyorlar. Onlar, 'Biz eskiye götüreceğiz' diyorlar. Biz diyoruz ki 'Türkiye'yi ekonomik olarak daha büyüteceğiz'  diyoruz.

Yıldız: '24 Haziran'da Hedef güçlü Türkiye'

16 yıllık yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Milletin efendisi değil hizmetkarı olarak çıktığımız Güçlü Türkiye yolunda  Cumhur başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Biz kefenimizle çıktık bu yola’ diyor. Bu lafın gereği değil, bir mizahi cümle değil, yüreğiyle söylediği sözdür. Bizler onun yanındayız. 24 Haziran Güçlü Türkiye yolunda bir miladdır. Bu doğrultuda Halkımızın teveccühleri ile Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadroları ile Vakit Türkiye Vakti diyor, Ben birinci turda seçimin biteceğine inanıyor ve düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli konuşmaların ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'a günün anısına plaket takdim etti. Yıldız'da Özkonak kasabasında yapılan güzel çalışmalar için  Başkan Yürekli'yi tebrik etti.