NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin Kahveciler ve Lokantacılar odası başkanlığı ile birlikte yaptığı doğrultusunda temin edilen iş önlüğü dağıtımı yapıldı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen iş önlüğü dağıtımı törenine birlik başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra, Kahveciler ve Lokantacılar odası başkanı Necati Daşlıca, Lokantacı, Kafeterya ile dönerci esnafları katıldı.

İş Önlüğü dağıtımı programında konuşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik başkanı İsmail Ördü, söz konusu önlüklerin maliyetlerinin önemli olmadığını, önemli olanın Nevşehir Belediyesinin ilin esnaf ve sanatkarına sahip çıkması olduğunu dile getirdi.

Ördü, “Nevşehir Belediye Başkanımız sağ olsun ilimizdeki bütün esnaf ve sanatkarlara sahip çıkmaya devam ediyor. Bir çok esnaf ve sanatkar odamıza hizmet binası konusunda çok ciddi katkılarda bulunan Nevşehir Belediyemizin lokantacı, kafeterya ve dönerci esnaflarımızın müşterilerine daha hijyenik koşullarda hizmet verebilmesi için iş önlüğü temin edilmesi konusundaki yardımına teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda daha sonra ilimizdeki lokantacı, dönerci ve kafeterya işletmecilerine iş önlükleri dağıtıldı.