Kayseri'de yaşanan ve iki otomobilin karışmış olduğu trafik kazasında 27 yaşındaki Durmuş Adıgüzel hayatını kaybetti. Aynı kazada 8 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden Durmuş Adıgüzel'in Facebook üzerinden yapmış olduğu paylaşımda 'Boş dünya, ölümü istiyorum' şeklinde bir yazı yazmış olması ise dikkat çekti.

 

Dün akşam 21.30 sıralarında Kocasinan ilçesine bağlı Gaziosman mahallesindeki Lokma Caddesi'nde gerçekleşen kazada, 33 yaşındaki Sedat Tekel'in kullandığı araç, 23 yaşındaki Hamdi Bağdan'ın kullandığı araç ile çarpıştı. Kaza sonucunda 27 yaşındaki Durmuş Adıgüzel ve bulunduğu aracı kullanmakta olan Hamdi Bağdan ağır yaralandı.

 

Kazaya karışan diğer araçta bulunan Sedat Tekel, 30 yaşındaki Ceylan Tekel, 8 yaşındaki Yiğitcan Tekel, 3 yaşındaki Toprak Tekel, 27 yaşındaki Havva Tekel, 5 yaşındaki Yağmur Tekel ve 2 yaşındaki Irmak Tekel kazadan yaralı olarak kurtuldu.

 

İhbar sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı halde hastaneye götürülen Durmuş Adıgüzel ise hayatını kaybetti.

 

Adıgüzel'in Facebook üzerinden Pazartesi günü yapmış olduğu paylaşım ve altına yazdığı yorum da dikkat çekti.

Posta Gazetesi