AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi A. Erdal Feralan TBMM 23. ve 24. dönem Nevşehir milletvekilliği sonrası 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde aday gösterilmedi.

7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için açıklanan listede 2 dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan A.Erdal Feralan a verdiği hizmetler için teşekkür ederek aday gösterilmemesi üzerine Nevşehir'de Erdal Feralan dönemide resmen kapanmış oldu. 

Akıllarda Kalan...

2 Dönem Boyunca Nevşehir Milletvekilliği görevini sürdüren A.Erdal Feralan en son Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri öncesinde NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’a karşı bir basın toplantısında sert açıklamalar yapmış, Parmaksız ise Feralan aleyhinde dava açmıştı.  


Nevşehir'de 2 dönem Milletvekili göreviyle hizmet vermiş olan  A.Erdal Feralan a sivil hayatında başarılar diliyoruz...



A.Erdal Feralan Özgeçmiş

Ahmet Erdal Feralan, 20 Aralık 1962'de Nevşehir'de doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Memduha'dır.

Makine Yüksek Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde tamamladı.

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Bilgisayar, eğitim ve matbaacılık sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli şirketlerin kuruluşunda ve yönetim kurullarında görev aldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanvekili olarak görev yaptı.

23. Dönemde Nevşehir Milletvekili seçildi.

Orta düzeyde İngilizce bilen Feralan, evli ve 2 çocuk babasıdır.