NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin önemli kaplıca merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde 2. Kozaklı Kaplıca Sağlık Kültür Ve Turizm Festivali düzenlendi.

Kozaklı Belediyesi tarafından kaplıcalarıyla ünlü ilçemizin tanıtımını sağlayacak,  dostluğun, kaynaşmanın, hasret gidermenin ve barışın, hoşgörünün ve  sevginin yaşatılması amacıyla bu festival düzenlendi.

Festival, Kozaklı Belediye önü meydanında çeşitli gösterilerle başladı. Mehter takımının konser verdiği festivalde, Kültür ve Turizm Bakanlığı  Semah ekibi gösterilerini sundu.

Mahalli sanatçıların da sahne aldığı festivalde  rock müziğin güçlü sesi Yankır ve  pop şarkıcısı Tuğba Yurt konser verdi.

Yaklaşık bir saat sahnede kalan Yurt, beğenilen şarkılarını  seslendirdi. Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güven, tüm katılımcılara festivale teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, sanatçı Yurt’a çiçek ve plaket verdi.

Festivale MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.