Ülke Genelinde süren Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik operasyonlar Ak Parti ve MHP'de sürdürülecek.

İlk olarak AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin önceki gün genelge yayımlandı.Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgede, “FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunanları ve menfur darbe girişimine destek verenleri teşkilatımız içinde fitne ve dedikoduya izin vermeden ivedilikle arındırma çalışması yapın” denildi.
Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı CNN TÜRK'e konuştu: "FETÖ/PYD ile bağlantısı bulunanları dedikoduya mahal vermeden  teşkilattan arındıracağız." dedi. 

Şimdi MHP'de de Temizlik Bekleniyor...


FETÖ'nün MHP üzerindeki kirli oyunu bir kez daha gözler önüne serildi. Daha önce kaset operasyonuyla MHP'yi ele geçirmek isteyen FETÖ başarılı olamayınca yeni planlarını devreye soktu.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ'ün terör örgütü olmanın ötesinde ve öncesinde bir casusluk operasyonu olduğunu söyledi.FETÖ'nün Türkiye'deki her kuruma yıllar içinde sızdığını ve bunu büyük bir sabırla yaptığını belirten Özdağ, FETÖ'nün bunları yaparken dış destek aldığını söyledi.

"FETÖ, ERGENEKON VE BALYOZ'U KULLANDI"

FETÖ'nün hedefine ulaşmak ve Türk Silahlı Kuvvetlerini zayıflatmak için Ergenekon ve Balyoz davalarını uydurduğunu ifade eden Özdağ, şöyle konuştu: FETÖ'nün Türkiye'nin en mahrem yerindeki bilgileri dış ülkelere sattı. FETÖ üyelerinin vatan haini ve casus olduğunu, bunların idam edilmesi yerine kurşuna dizilmesi gerektiğini savundu.

 Özdağ, ayrıca, darbe girişimine tiyatro diyenleri eleştirerek 15 Temmuz'un bir darbe girişimi olduğunu ve bunu yapmaya çalışan FETÖ üyelerinin dersine çok önceden çalıştığını, her şeyin planlı ve programlı olduğunu sözlerine ekledi.